DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatgyertya 180 g, Fagyos víz illat

8 510 Ft
Elérhetőség: elfogyott

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatgyertyát tartalmaz a népszerű Fagyos víz illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Fagyos víz (Cold Water) illatot a fagyos szellő frissítő tónusai jellemzik, amelyek a tengeri levegő jegyeivel keverednek. A Millefiori Milano márka egyik legkedveltebb illatáról van szó, a vásárlók a híres Davidoff márka egyik legnépszerűbb illatához hasonlítják.

Hogyan használni
MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatgyertya 180 g, Fagyos víz illat

Pálcás illatosító - vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Az illatgyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDMCCW
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illat karakter Friss, citrus
Illatok Fagyos víz
Kollekció Natural