Millefiori Milano

MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - AROMA DIFFÚZOR 100 ml + BELTÉRI SPRAY 150 ml, VANÍLIA ÉS FA

A termék jelenleg nem vásárolható meg.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatosító spray-t tartalmaz a népszerű Vanília és fa illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Vanília és fa (Vanilla and Wood) illatot a fás tónusok jellemzik, amelyek az édes vanília jegyeivel vannak megkoronázva.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDSRDV
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illattípus Édes
Illatok Vanília és fa
Termékcsalád Natural

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - AROMA DIFFÚZOR 100 ml + BELTÉRI SPRAY 150 ml, VANÍLIA ÉS FA

Pálcás illatosító - vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattán pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Az illatgyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.