Millefiori Milano

MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - AROMA DIFFÚZOR 100 ml + BELTÉRI SPRAY 150 ml, FAGYOS VÍZ

A termék jelenleg nem vásárolható meg.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatosító spray-t tartalmaz a népszerű Fagyos víz illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Fagyos víz (Cold Water) illatot a fagyos szellő frissítő tónusai jellemzik, amelyek a tengeri levegő jegyeivel keverednek. A Millefiori Milano márka egyik legkedveltebb illatáról van szó, a vásárlók a híres Davidoff márka egyik legnépszerűbb illatához hasonlítják.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDSRCW
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illattípus Friss, citrus
Illatok Fagyos víz
Termékcsalád Natural
Szín kék

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - AROMA DIFFÚZOR 100 ml + BELTÉRI SPRAY 150 ml, FAGYOS VÍZ

Pálcás illatosító - vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattán pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Az illatgyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.