DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - 2 x illatosító spray 150 ml, Fagyos víz illat + Vanília és fa illat

4 535 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely 2 darab illatosító spray-t tartalmaz a népszerű Fagyos víz és Vanília és fa illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Fagyos víz (Cold Water) illatot a fagyos szellő frissítő tónusai jellemzik, amelyek a tengeri levegő jegyeivel keverednek. A Millefiori Milano márka egyik legkedveltebb illatáról van szó, a vásárlók a híres Davidoff márka egyik legnépszerűbb illatához hasonlítják.


A Vanília és fa (Vanilla and Wood) illatot a fás tónusok jellemzik, amelyek az édes vanília jegyeivel vannak megkoronázva.

Hogyan használni
MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - 2 x illatosító spray 150 ml, Fagyos víz illat + Vanília és fa illat

Illatosító spray - egy klasszikus lakásillatosító termékről van szó spray kivitelezésben, amely hatékonyan elnyeli vagy enyhíti a nem kívánatos szagokat. Az illat intenzítását egyszerűen saját maga szabályozhatja, attól függően, hogy mennyi illatot permetez a levegőbe. Az illatosító spray-eket a rövidtávú illatosító termékek közé soroljuk, amelyek azonnali illatosító hatással bírnak. Elég a levegőbe permetezni belőlük és máris kellemes illat árasztja el a helyiséget, amelyet illatosítani szeretne.

Termék jellemzése

Kód 7BUSRCWDV
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Térfogat 300 ml
Illatok Fagyos víz, Vanília és fa
Kollekció Natural