Millefiori Milano

MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - 2 x BELTÉRI SPRAY 150 ml, FAGYOS VÍZ + VANÍLIA ÉS FA

4 535 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely 2 darab illatosító spray-t tartalmaz a népszerű Fagyos víz és Vanília és fa illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Fagyos víz (Cold Water) illatot a fagyos szellő frissítő tónusai jellemzik, amelyek a tengeri levegő jegyeivel keverednek. A Millefiori Milano márka egyik legkedveltebb illatáról van szó, a vásárlók a híres Davidoff márka egyik legnépszerűbb illatához hasonlítják.


A Vanília és fa (Vanilla and Wood) illatot a fás tónusok jellemzik, amelyek az édes vanília jegyeivel vannak megkoronázva.

Termék jellemzése

Kód 7BUSRCWDV
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 300 ml
Illatok Fagyos víz, Vanília és fa
Termékcsalád Natural
Terméktípus Lakásillatosító spray
Szín barna

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI NATURAL AJÁNDÉKSZETT - 2 x BELTÉRI SPRAY 150 ml, FAGYOS VÍZ + VANÍLIA ÉS FA

Illatosító spray - egy klasszikus lakásillatosító termékről van szó spray kivitelezésben, amely hatékonyan elnyeli vagy enyhíti a nem kívánatos szagokat. Az illat intenzítását egyszerűen saját maga szabályozhatja, attól függően, hogy mennyi illatot permetez a levegőbe. Az illatosító spray-eket a rövidtávú illatosító termékek közé soroljuk, amelyek azonnali illatosító hatással bírnak. Elég a levegőbe permetezni belőlük és máris kellemes illat árasztja el a helyiséget, amelyet illatosítani szeretne.