DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

MAX BENJAMIN - PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ, CLASSIC, SZEGFŰSZEG ÉS FAHÉJ ILLAT, 150 ML

11 250 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Szegfűszeg és fahéj illat, összetétel:
Fej: narancs, fahéj
Szív: intenzív szegfűszeg, hegyi liliom
Alap: kumarin, vanília

Classic termékcsalád - tagjai a monotematikus illatok képviselői, amelyekhez anyagos pálcákat mellékel a gyártó, ezért nem szükséges az intenzívebb illat érdekében forgatni őket.

Részletesebben a termékről
MAX BENJAMIN - PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ, CLASSIC, SZEGFŰSZEG ÉS FAHÉJ ILLAT, 150 ML

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a mellékelt pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Max Benjamin - egy kis családi vállalkozás Írországból (eredetileg Belgiumból), amely nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségi összetételére. Az összes termék természetes összetevőkön alapul és Írországban gyártják őket.

Termék jellemzése

Kód MB-D1
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 150 ml
Gyártó Max Benjamin
Illatok Szegfűszeg és fahéj
Tartósság 3-5 hónap
Származási ország Írország
Kollekció Classic