DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

MAX BENJAMIN - ILLATGYERTYA, PARIS IN THE FALL - AZ ARANY LEVELEK VARÁZSA ILLAT

10 670 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Az arany levelek varázsa illat, összetétel:
Fej: zöld levelek és bergamott
Szív: Cédrusfa
Alap: fehér pézsmaParis in the Fall termékcsalád
Párizs egy lenyűgözően bájos hely, különösen ősszel. A termékcsalád illatait az őszi virágok és az őszi fák arany színű levelei ihlették, amelyek csodálatos színvilágot kölcsönöznek a tájnak, valamint díszítik a város utcáit és hídjait az éjféli holdfényben.

Részletesebben a termékről
MAX BENJAMIN - ILLATGYERTYA, PARIS IN THE FALL - AZ ARANY LEVELEK VARÁZSA ILLAT

A gyertyák szója, kókusz és méhviaszból állnak, a kanóc ólommentes, 100%-ban pamut. A gyertyák gyártása során az illatanyagokat a gyertya viaszának oldott elegyébe keverik, ezért a gyertya égetés nélküli, dekoratív jellegű elhelyezése során nem párolognak el az illatanyagok a gyertyából. (Az illat nem illan el a fedél használata nélkül sem, ha a gyertyát hosszabb idei "nem használja".)

Fontos a gyertya felszínén egy megolvadt viaszréteget hagyni kaialakulni az olvadt viaszból, főleg az első meggyújtás során. A viasz megszilárdulása után rövidítse le a gyertya kanócát kb. 0,5 cm hosszúságúra.

Max Benjamin - egy kis családi vállalkozás Írországból (eredetileg Belgiumból), amely nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségi összetételére. Az összes termék természetes összetevőkön alapul és Írországban gyártják őket.

Termék jellemzése

Kód MB-PC1
Illat karakter Friss, citrus
Típus Illatgyertya
Súly 190 g
Gyártó Max Benjamin
Illatok Az arany levelek varázsa
Tartósság 60 óra
Származási ország Írország
Kollekció Paris in the Fall
Szín Aranybarna