DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Virág

Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - LAVANDA D´HOKKAIDO (Levendulaz Hokkaidóból)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Egyedi japán levendula illattú aroma diffúzorba való utántöltő a Mr&MRs Fragrance-tól. A Lavanda d´Hokkaido (hokkaidói levendula) illat háló- illetve fürdőszobóaba alkalmas. A levendula illatnak nyugtató hatása van, ezért gyakran aromaterápiában és relaxáláshoz használják. Az olasz Mr&Mrs Fragrance EASY aroma diffúzota rattan pálcikák helyett cellulóz pálcikákat tartalmaz, melyeknek köszönhetően 20 % -kal több illatot ad az átlaghoz képest. Mindazoknak, akik hosszútávú és egyszerű megoldást keresnek.

Hogyan használni
Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - LAVANDA D´HOKKAIDO (Levendulaz Hokkaidóból)

Vegye le a kupakot diffúzor palackjáról és a nyílásba helyezze el a pálca mesterséges pálcikákat. Pálcikák napközben beszívják az illatot és kieresztik a térbe. Intenzívebb hatás eléréséert a pálcikákat lehet forgatni. Maximális hatásért,javasoljuk, hogy a diffúzort utántölse új töltelékkel, amikor már kb. a fele az eredeti tölteléknek elfogy. A pálcikákat lehet használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JMDE020NEW
Kollekció Easy
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Illatok Lavanda d'Hokkaido
Időszak Tavasz-Nyár
Térfogat 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Illat karakter Virág
Illat típus SEMLEGES
Szín LILA
Gyártó Mr&Mrs Fragrance