DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

LAMPE BERGER AJÁNDÉKSZETT: LEGEND KATALITIKUS LÁMPA + PÁRIZSI ELEGANCIA ILLAT

A termék jelenleg nem vásárolható meg.

A Legend katalitikus lámpa és a Párizsi Elegancia illat ajándékszettje.


A csomagolás tartalmazza az elegáns és kifinomult vonalvezetésű Legend katalitikus lámpát, amelyet egy értékes drágakő ihletett. A lámpa ametiszt rózsaszín színű átlátszó üvegből készült, gyöngyökkel díszített ezüst színű koronával. A Párizsi Elegancia illat a boldogság esszenciáját és a női szerelem szépségét jelképezi. Egy virágos illat, az alapban a szantálfa, vanília, cédrus és fehér pézsma tónusai nyilvánulnak meg, a szívben a szegfűszeg, gardénia, rózsa és az ibolya jegyei érezhetők, a fej illatot pedig a barack és málna aromája koronázza meg.


A lámpa térfogata 372 ml, magassága 16 cm.


A Legend ajándékszett kifejezetten a Lampe Berger márka létrejöttének 120. évfordulója alkalmából lett elkészítve. A fő ünnepi motívum Párizs - a francia főváros, a divat, trendek és az élet művészetének városa - és az Eiffel-torony, amely Párizs jelképe. A csomagolás tavaszi motívuma Dorothea Renault formatervző munkája, aki neves márkákkal dolgozik együtt, mint például a Chanel vagy a L'Oreal.


Részletesebben a termékről
LAMPE BERGER AJÁNDÉKSZETT: LEGEND KATALITIKUS LÁMPA + PÁRIZSI ELEGANCIA ILLAT

Töltse fel a lámpát a kiválasztott utántöltő illatanyaggal a 2/3 térfogatáig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi az utántöltő folyadékból a lámpa külső felületén, ellenkező esetben távolítsa el. Helyezze be a kanócot, abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy minimum 20 percen át magába szívja a kanóc az anyagot. A kanóc végén lévő követ gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval. 3 perc után fújja el a lángot. Az illat elkezd a környezetbe terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres helyiség illatosítására. Ha a helyiség elegendően illatos, fedje le a kanócot fedővel és ezzel teljesen állítsa le a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4647
Illat karakter Virág
Típus Katalitikus lámpa
Térfogat 372 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín rózsaszín
Illatok Párizsi Elegancia
Származási ország Franciaország