DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Extrém narancsfa - töltelék katalitikus lámpába Lampe Berger, 500 ml

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Varázslatos illat, mely elbűvölő friss narancsillattal árasztja el otthonát. Energizáló fejillat friss citrustónusokkal zöld tónusokkal erősítve, mely a szívillaton át indulva, fás illatokkal és vaníliával bővítve az alapillatba hatolnak. Ez az illat valódi citrusfrissesség robbanás.

Részletesebben a termékről
Extrém narancsfa - töltelék katalitikus lámpába Lampe Berger, 500 ml

Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol).Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások.Összes komponens, amelyből készülnek LAMPE BERGERt parfümök, nagyon szigorú belső előírásoknak esnek alá, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket igényel az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és IFRA (Inernational Fragrance Association).

Termék jellemzése

Kód 115343
Típus Utántöltők
Illatok Extrém narancsfa
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Illat karakter Friss, citrus
Származási ország Franciaország