DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Fenséges kaliforniai óriásfenyő - töltelék katalitikus lámpába Lampe Berger, 500 ml

4 490 Ft
Elérhetőség: elfogyott
A mamutfenyőt, néha fénixek fájának nevezik, tűz elleni ellénállóképességének köszönhetően. A Lampe Berger parfümgyártók manufaktúráikban ezt a kivételes anyagot választották, hogy ezt a nem mindennapi egyedi illatot mutathassák be. Fás és szédítő - eleinte fris fejillatú, melyben borókafenyő tűlevele és grépfrút keveredik. Szívillatát érzéki cayenne-bors és tengeri tónusok alkotják. Szédítő fás alapillata a mohával benőtt gyantával illatosított földre hozzák Önt.

Részletesebben a termékről
Fenséges kaliforniai óriásfenyő - töltelék katalitikus lámpába Lampe Berger, 500 ml

Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol).Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások.Összes komponens, amelyből készülnek LAMPE BERGERt parfümök, nagyon szigorú belső előírásoknak esnek alá, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket igényel az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és IFRA (Inernational Fragrance Association).

Termék jellemzése

Kód 115345
Típus Utántöltők
Illatok Fenséges kaliforniai óriásfenyő
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Illat karakter Fa, fűszeres
Származási ország Franciaország