DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Sugárzó citrusok töltelék katalitikus lámpába 500 ml, Lampe Berger

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A pikáns frissítő illat finom virágos alappal rendelkezik, melyet jázmin és narancsvirág alkot. A szívillatban citruslevelek, éretlen citrusok és bergamott utánozhatatlan frissessége keveredik. Pikáns és aromatikus mandarin és narancs fejillatát szikrázó kardamom zárja le.

Részletesebben a termékről
Sugárzó citrusok töltelék katalitikus lámpába 500 ml, Lampe Berger

Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások. Minden összetevőt, amiből parfüm LAMPE BERGER készült, nagyon szigorú belső előírásokat esnek alá, amelyek szigorúbbak mint az előírt európai és amerikai Gyógyszerészeti Társaság és IFRA (Nemzetközi Fragrance Association). Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 115341
Illatok Sugárzó citrusok
Típus töltelék
Térfogat 500 ml
Illat karakter Friss, citrus
Származási ország Franciaország
Gyártó Maison Berger Paris