DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Örök rózsa, katalitikus lámpába való utántöltő 500 ml, Lampe Berger

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Púderes és érzéki illat, melynek alapja pézsmával, ibolyával és bársonyos mézzel díszített. A szívillat virágos illatharmóniákban játszadozik, melyek a tavaszi rózsa nőiességét, érzékiségét támogatják tengeri és jácint tónusokkal frissítve. A fejillat zöld, friss illatú és reggeli harmatra emlékeztet.A belső tér illatosítóspray négyfajta rózsa termesztésének eredménye Grasse városában, Dél-Franciaország parfümfővárosában. A rózsák kivételesen gazdag és egyedi illattal rendelkeznek, mely nemes és törékeny. Kora reggel vannak szedve, ilyenkor a legerősebben illatoznak.

Részletesebben a termékről
Örök rózsa, katalitikus lámpába való utántöltő 500 ml, Lampe Berger

Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol).Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások.Összes komponens, amelyből készülnek LAMPE BERGERt parfümök, nagyon szigorú belső előírásoknak esnek alá, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket igényel az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és IFRA (Inernational Fragrance Association).Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 115340
Típus töltelék
Térfogat 500 ml
Illat karakter Virág
Származási ország Franciaország
Gyártó Maison Berger Paris