DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Passion katalitikus lámpa Lampe Berger

15 790 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Lampe Berger francia gyártó luxus katalítikus lámpája. Arany koronája modern szofisztikált dizájnban ellentétben a fekete üveg visszafogottságában előkelő és elegáns benyomást kelt. A lámpa magassága 12,5 cm, térfogata 385 ml. A csomag nem tartalmaz utántöltőt.

Részletesebben a termékről
Passion katalitikus lámpa Lampe Berger

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el.Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval.3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4460
Típus nagyobb katalitikus lámpa , dizájnos
Termék típus Katalítikus lámpák
Térfogat 385 ml
Effektus Illatosítás és szagok megszüntetése
Szín fekete
Származási ország Franciaország
Gyártó Maison Berger Paris