Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KÖZEPES ILLATGYERTYA - GREY

6 760,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Grey -Maximálisan kifinomult illat, amely a Szürke ötven árnyalata-ból Mr.Gray által van ihletve. Az illat magába foglalja a citrusfélék árnyalatát, a virágokat, az egzotikus fákat és a pézsmát. A vanília és a tonkabab alárnyalatai az elegancia érintését adják hozzá.
Fej: borostyán, cédrus fa
Szív: citromfű, pézsma
Test: pacsula, szantálfa, vanília

TULAJDONSÁGOK: A Kringle Candle gyertyák közepesen két ólommentes len kanóccal rendelkeznek, fényes fehér viaszból vannak előállítva, könnyen eltávolítható címkével. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0067-000336
Terméktípus Illatgyertyák
Gyártó Kringle Candle
Származási ország USA
Illattípus Fa, fűszeres
Szín fehér
Tartósság 75 óra
Súly (g) 411 g
Illatok Grey

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KÖZEPES ILLATGYERTYA - GREY

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.