Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KÖZEPES ILLATGYERTYA - FAR FAR AWAY

7 740,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Far, far, away - „Miles away" a lédús citrus félék árnyalatát a gazdag virág árnyalatokkal és egzotikus fával hozza ide.
Fej: narancs, petitgrain
Szív: zsálya, rozmaring
Test: tölgy moha, vetiver, rózsafa

TULAJDONSÁGOK: A Kringle Candle gyertyák közepesen két ólommentes len kanóccal rendelkeznek, fényes fehér viaszból vannak előállítva, könnyen eltávolítható címkével. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0067-000509
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Far, far away
Illattípus Friss, citrus
Tartósság 75 óra
Szín fehér
Gyártó Kringle Candle
Származási ország USA
Súly (g) 411 g

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KÖZEPES ILLATGYERTYA - FAR FAR AWAY

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.