Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - SPA DAY

3 810,00 Ft
raktáron
Spa Day - Töltsünk el egy napot teljes relaxációval és frissítsük fel magunkat a menta és az alma illatával, hogy megteremtsük a megfelelő wellness légkört.
Fej: friss árnyalatok, vízi virágok
Szív: muguet
Test:ámbra, fehér pézsma

TULAJDONSÁGOK: A kis méretű Kringle Candle gyertyák egy ólommentes len kanóccal, fényes fehér viasszal, könnyen leszedhető címkével rendelkezik. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0070-000411
Terméktípus Illatgyertyák
Gyártó Kringle Candle
Származási ország USA
Illattípus Friss, citrus
Szín fehér
Tartósság 25 óra
Súly (g) 127 g
Illatok Spa Day

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - SPA DAY

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.