Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - PINK GRAPEFRUIT

4 360,00 Ft
raktáron
A zamatos felfrissülés érzése. A grapefruit klasszikus, harmonikus, édesen kesernyés illata a friss levegő fuvallataként hat a forró napokon.
Fej: grapefruit, aldehidek, citrom
Szív: grapefruit, vörös ribizli
Alap: jázmin, grapefruit virág

TULAJDONSÁGOK: A kis méretű Kringle Candle gyertyák egy ólommentes len kanóccal, fényes fehér viasszal, könnyen leszedhető címkével rendelkezik. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0070-000130
Illattípus Gyümölcsös
Gyártó Kringle Candle
Terméktípus Illatgyertyák
Tartósság 25 óra
Súly (g) 127 g
Illatok Pink Grapefruit
Származási ország USA

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - PINK GRAPEFRUIT

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.