Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - AQUA

3 810,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Pézsmával és szantálfával kombinált, tengervízzel kiegészített üde citrus és bergamott illat, ami egy mindenkit elragadtatással eltöltő gyönyörű és kirobbanó kompozíciót alkot.
Fej: bergamott, citrom, zöldcitrom, tengeri illatok
Szív: jázmin, levendula, fűszerek
Alap: ámbra, pézsma, pacsuli, szantálfa

TULAJDONSÁGOK: A kis méretű Kringle Candle gyertyák egy ólommentes len kanóccal, fényes fehér viasszal, könnyen leszedhető címkével rendelkezik. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0070-000332
Illattípus Friss, citrus
Gyártó Kringle Candle
Terméktípus Illatgyertyák
Tartósság 25 óra
Súly (g) 127 g
Illatok Aqua
Származási ország USA

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - AQUA

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.