Kringle Candle

KRINGLE CANDLE BOUJEE – SORRY NOT SORRY ILLATGYERTYA, 411 G

8 125,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A kihívó ámbra, az aromás narancsfavirág és a szantálfa melegségének egyedülálló kombinációja olyan tökéletes keveréket alkot, ami a SORRY NOT SORRY jegyeit hordozza.

Fej: gardénia, narancsfavirág
Szív: kókuszvíz, őszibarack, lilaakác
Alap: rózsa, szantálfa, ámbra

Szójaviaszból készült „tumbler“ típusú játékos gyertyakollekció.

A háromkanócos gyertya olyan antracit színű szójaviaszból készül, aminek a színezése növényi kivonatok felhasználásával történt.

Gyertya átmérője: 10,16 cm
Magasság: 9,2 cm
Égési idő: 45 óra
Súly: 411 g

Termék jellemzése

Kód 0111-000657
Illattípus Virág
Termékcsalád Boujee
Gyártó Kringle Candle
Terméktípus Illatgyertyák
Szín fekete
Tartósság 45 óra
Súly (g) 411 g
Illatok Sorry Not Sorry
Származási ország USA

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE BOUJEE – SORRY NOT SORRY ILLATGYERTYA, 411 G

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.