Kringle Candle

KRINGLE CANDLE BOUJEE – COOL AF ILLATGYERTYA, 411 G

9 300,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Az üde COOL AS F*CK koktél a dinnye és a nektarin frissességét, a jázmin mámorítóan virágos illatát, valamint a piros tök földességét rejti.

Fej: sárgadinnye, tengeri só, piros tök
Szív: kantalup dinnye, tengeri illatjegyek
Alap: zöld illatjegyek

Szójaviaszból készült „tumbler“ típusú játékos gyertyakollekció.

A háromkanócos gyertya olyan antracit színű szójaviaszból készül, aminek a színezése növényi kivonatok felhasználásával történt.

Gyertya átmérője: 10,16 cm
Magasság: 9,2 cm
Égési idő: 45 óra
Súly: 411 g

Termék jellemzése

Kód 0111-000647
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Cool AF
Illattípus Gyümölcsös
Tartósság 45 óra
Szín fekete
Gyártó Kringle Candle
Termékcsalád Boujee
Származási ország USA
Súly (g) 411 g

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE BOUJEE – COOL AF ILLATGYERTYA, 411 G

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.