Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA- JINGLE THE WAY

4 360,00 Ft
raktáron
Fej: zöld levelek, citrusok, narancs, piros bogyós gyümölcsök
Szív: virágok, jázmin, szerecsendió, földieper
Alap: fahéj, fásság édessége

Mézédes gyümölcsök citrusos jegyekkel, fűszeres és fás illatok csodás egyensúlyával, azaz maga az egyetlen illatgyertyába sűrített ünnepi hangulat.

TULAJDONSÁGOK: A kis méretű Kringle Candle gyertyák egy ólommentes len kanóccal, fényes fehér viasszal, könnyen leszedhető címkével rendelkezik. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0070-000327
Illattípus Gyümölcsös
Gyártó Kringle Candle
Terméktípus Illatgyertyák
Szín fehér
Tartósság 25 óra
Súly (g) 127 g

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA- JINGLE THE WAY

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.