KOBO

KOBO WOODBLOCK VOTIV ILLATGYERTYA - BURBON 1792

3 865,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Burbon 1792 - öreg tölgy, szantálfa, ibolya. Jó és titokzatos keverék, friss cédrus levél egyedi kombinációja az édes ibolyával és a ritka jázminnal, a jellegzetes tölgyfával, a szantálfával és a pacsulával.

A csomag fa gyufát tartalmaz.

A KOBO gyertyák tiszta szójaviaszból vannak előállítva, len kanóccal rendelkeznek. Nem tartalmaznak festék adalékot, ftalátot vagy kőolaj termékeket. Mindegyik gyertya az USA-ban van kézileg előállítva tiszteletben tartva az élő környezetet.

Termék jellemzése

Kód 811412
Gyártó KOBO
Származási ország USA
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Woodblock
Terméktípus Illatgyertyák
Szín barna
Tartósság 20 óra
Súly (g) 85 g
Illatok Burbon 1972

Részletesebben a termékről
KOBO WOODBLOCK VOTIV ILLATGYERTYA - BURBON 1792

Már jóval a mobiltelefonok és az internet megjelenése előtt, Japán északi részéről származó ifjú házasok és kalandorok, Junko és Louis több évet töltöttek a világ legtávolabbi sarkában. Később, hazatérésük után barátaiknak és rokonaiknak részletesen elmesélték kalandjaikat az egzotikus földön. A fényképek, amelyeket megmutattak az ismerőseiknek alig tudták kifejezni a szerzett tapasztalatok szépségét és értékét. Junko gyakran megpróbálta leírni az esőerdők, az esti sivatag vagy az üres utcák illatát az izgalmas ünnepségek után. De hogyan lehet legjobban az adott illatot kifejezni? Kézzel fogható-e? Hamarosan megértette, hogy az illat az élmény és az érzelmek kifejezésének egyik kulcseleme. Az illat, bár láthatatlan, mély benyomást kelt, és mélyen behúzza Önt az emlékeibe és az érzéseibe. És így született az illatok iránti szenvedély, amely alkalmat adott a KOBO cégjelzésű szója gyertyák előállítására.