KOBO

KOBO PÁLCA ALAKÚ DIFFUZŐR WOODBLOCK - STONEFLOWER, 266 ML

18 590,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Stoneflower - a jázmin, a levendula és a borostyán szirmai. Friss, élénk citrom-, bergamott- és narancsvirág, összefonódik a jázmin, a friss levendula és a ylang ylang levelek illatával, meleg szantálfa, vanília pézsma és gazdag borostyánnal kiegészítve.

A Woodblock kollekció egyszerű és időtlen tervezése a becsületes iparos kivitelezésre emlékeztet. A nyolc illat mindegyike egyedi és különbözőek egymástól. A borostyán színű és tiszta formájú üveg tartók mindegyik belső elrendezéshez megfelel.
• Alkoholmentes
• Ftalát mentes
• Állatokon nem tesztelt

Termék jellemzése

Kód 811206
Illat/Termék megnevezése Stoneflower
Illattípus Virág
Térfogat (ml) 266 ml
Tartósság 4-6 hónap
Szín barna
Gyártó KOBO
Termékcsalád Woodblock
Magasság (m) 27 cm
Származási ország USA

Részletesebben a termékről
KOBO PÁLCA ALAKÚ DIFFUZŐR WOODBLOCK - STONEFLOWER, 266 ML

Már jóval a mobiltelefonok és az internet megjelenése előtt, Japán északi részéről származó ifjú házasok és kalandorok, Junko és Louis több évet töltöttek a világ legtávolabbi sarkában. Később, hazatérésük után barátaiknak és rokonaiknak részletesen elmesélték kalandjaikat az egzotikus földön. A fényképek, amelyeket megmutattak az ismerőseiknek alig tudták kifejezni a szerzett tapasztalatok szépségét és értékét. Junko gyakran megpróbálta leírni az esőerdők, az esti sivatag vagy az üres utcák illatát az izgalmas ünnepségek után. De hogyan lehet legjobban az adott illatot kifejezni? Kézzel fogható-e? Hamarosan megértette, hogy az illat az élmény és az érzelmek kifejezésének egyik kulcseleme. Az illat, bár láthatatlan, mély benyomást kelt, és mélyen behúzza Önt az emlékeibe és az érzéseibe. És így született az illatok iránti szenvedély, amely alkalmat adott a KOBO cégjelzésű szója gyertyák előállítására.