KOBO

KOBO PÁLCA ALAKÚ DIFFUZŐR WOODBLOCK - BOURBON 1792, 266 ML

11 210,00 Ft 16 250,00 Ft -31%
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Bourbon 1792 - öreg tölgy, szantálfa, ibolya. Jó és titokzatos keverék, friss cédrus levél egyedi kombinációja az édes ibolyával és a ritka jázminnal, a jellegzetes tölgyfával, a szantálfával és a pacsulával.

A Woodblock kollekció egyszerű és időtlen tervezése a becsületes iparos kivitelezésre emlékeztet. A nyolc illat mindegyike egyedi és különbözőek egymástól. A borostyán színű és tiszta formájú üveg tartók mindegyik belső elrendezéshez megfelel.
• Alkoholmentes
• Ftalát mentes
• Állatokon nem tesztelt

Termék jellemzése

Kód 811202
Gyártó KOBO
Származási ország USA
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Woodblock
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín barna
Tartósság 4-6 hónap
Térfogat (ml) 266 ml
Illatok Burbon 1792

Részletesebben a termékről
KOBO PÁLCA ALAKÚ DIFFUZŐR WOODBLOCK - BOURBON 1792, 266 ML

Már jóval a mobiltelefonok és az internet megjelenése előtt, Japán északi részéről származó ifjú házasok és kalandorok, Junko és Louis több évet töltöttek a világ legtávolabbi sarkában. Később, hazatérésük után barátaiknak és rokonaiknak részletesen elmesélték kalandjaikat az egzotikus földön. A fényképek, amelyeket megmutattak az ismerőseiknek alig tudták kifejezni a szerzett tapasztalatok szépségét és értékét. Junko gyakran megpróbálta leírni az esőerdők, az esti sivatag vagy az üres utcák illatát az izgalmas ünnepségek után. De hogyan lehet legjobban az adott illatot kifejezni? Kézzel fogható-e? Hamarosan megértette, hogy az illat az élmény és az érzelmek kifejezésének egyik kulcseleme. Az illat, bár láthatatlan, mély benyomást kelt, és mélyen behúzza Önt az emlékeibe és az érzéseibe. És így született az illatok iránti szenvedély, amely alkalmat adott a KOBO cégjelzésű szója gyertyák előállítására.