DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Gyémánt - katalitikus lámpa Lampe Berger, mézes

19 650 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A francia Lampe Berger Gyémánt katalítikus lámpája lakkozott mézszínű üvegből van gyártva, mely gyémánt alakú domborművel díszített - Art Deco művészeti stílus által inspirált. Az egész lámpa ikonikus divatos formája maszkulin szögletes alakú domborművel van díszítve, mely szögletes ezüst védőburokkal van hangsúlyozva. A csomaglás része a pamutkanócos égő, a lámpa fedele és védőburkolat.A lámpa térfogata 345 ml, magassága 14,5 cm.

Részletesebben a termékről
Gyémánt - katalitikus lámpa Lampe Berger, mézes

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el.Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval.3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4474
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 345 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín mézes
Származási ország Franciaország