DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

CURVE - katalitikus lámpa Lampe Berger, szürke

12 940 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Curve katalítikus lámpát kandináv stílus inspirálta, mely a belső terekbe fényt és nyugalmat hoz. Az ovális vonalak gyöngéd szépséget lepleznek le és a viharosan szürke színnel kombinálva nyugalmat és harmóniát árasztanak. A fényes ezüstszínű védőburkolat aláhúzza e lámpa mértékletes eleganciáját. A csomaglás része a pamutkanócos égő, záró rész és védőburkolat. A lámpa térfogata 280 ml.

Részletesebben a termékről
CURVE - katalitikus lámpa Lampe Berger, szürke

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el.Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval.3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4471
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 280 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín SZÜRKE
Származási ország Franciaország