DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, MENTA ÉS TONKABAB

3 400 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Aromaterápiában gyakran használt a Menta és tonkabab (White Mint & Tonka). Élvezze saját választása szerintit. A 15 ml-es csomagolású aromaolajat használja aromalámpájába illetve illatosítóba.

Részletesebben a termékről
Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, MENTA ÉS TONKABAB

A vízben oldódó illat használható ultrahangos légfrissítőkben, párásító eszközben vagy olaj aromalámpákba.. A különleges összetételű oldat kompatibilissé teszi bármilyen típusú ultrahangos légfrissítővel vagy párásítő eszközzel. Kényelmes és elegáns adagoló lehetővé teszi a pontos adagolást az Ön igényei és szokásai szerint. Néhány csepp elég finom és könnyű illatra, 10-15 csepp intenzívebb hatásra.Olaj 15 ml térfogattal cseppentővel.Kapcsolatja össze az illatot hatékony technikával formájában ultrahangos diffúzor Millefiori Milano formájában. Rendelkezik csendességgel, modern és funkcionális kialakítással, köszönhetően ultrahang technológiának biztosít csendes, de állandó illatosítást. Kromatikus változás hozzájárul azonnal kellemes és finom hangulat teremtézéséhez. Továbbá nem sugároz ki meleget.

Termék jellemzése

Kód 7FIWT
Illat karakter Friss, citrus
Típus Illóolajjal
Térfogat 15 ml
Gyártó Millefiori Milano
Szín tiszta
Illatok Menta és tonkabab
Származási ország Olaszország
Kollekció Natural