Chando

CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - GYÖMBÉR ÉS SZANTÁLFA ILLAT

14 660,00 Ft
raktáron
A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását. Stílusos csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándék például az urak számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a dizájnos Urban termékcsaládból.
Az illatosító méretei 8cm×8cm×14cm.
Gyömbér és szantálfa illat - A szantálfa és a bors ellenállhatatlanul csábító pikáns kombinációja. Az intenzív illatok közé soroljuk. Az alap illat ámbra, szantálfa és oud keveréke, a szív fahéj és sáfrány jegyeinek párosítása, a fej pedig gyömbérrel, citrommal és fekete borssal van megkoronázva.

Termék jellemzése

Kód CUB505GS
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Porcelán illatosító
Térfogat (ml) 200 ml
Gyártó Chando
Szín barna
Illatok Gyömbér és szantálfa
Tartósság 2-3 hónap
Származási ország Kína
Termékcsalád Urban
Terméktípus Lakásillatosítók

Részletesebben a termékről
CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - GYÖMBÉR ÉS SZANTÁLFA ILLAT

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

Dokumenty a příručky