Chando

CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - GYÖMBÉR ÉS SZANTÁLFA ILLAT

16 770,00 Ft
raktáron
A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását. Stílusos csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándék például az urak számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a dizájnos Urban termékcsaládból.
Az illatosító méretei 8cm×8cm×14cm.
Gyömbér és szantálfa illat - A szantálfa és a bors ellenállhatatlanul csábító pikáns kombinációja. Az intenzív illatok közé soroljuk. Az alap illat ámbra, szantálfa és oud keveréke, a szív fahéj és sáfrány jegyeinek párosítása, a fej pedig gyömbérrel, citrommal és fekete borssal van megkoronázva.

Termék jellemzése

Kód CUB505GS
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Urban
Gyártó Chando
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín barna
Tartósság 2-3 hónap
Térfogat (ml) 200 ml
Típus Porcelán illatosító
Illatok Gyömbér és szantálfa
Származási ország Kína

Dokumenty a příručky

Návod k použití

Részletesebben a termékről
CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - GYÖMBÉR ÉS SZANTÁLFA ILLAT

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.