DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

CHANDO mini porcelán illatosító - Kék angyalka, fehér dagály

6 705 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Egy aranyos, angyalka alakú porcelán mini illatosító, amely kiváló kisebb helyiségek illatosítására. A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását.Tetszetős csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándékként. Két változatban kapható - rózsaszín és kék színben.A fehér dagály illat egy tiszta tengeri illat, amelyben a tengeri só jellegzetes tónusai, valamint a gyömlcsök és virágok lágy jegyei nyilvánulnak meg.

Hogyan használni
CHANDO mini porcelán illatosító - Kék angyalka, fehér dagály

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

Termék jellemzése

Kód CEG708WE
Gyártó Chando
Származási ország Kína
Illat karakter Friss, citrus
Típus Porcelán illatosító
Térfogat 40 ml
Szín kék
Illatok Fehér dagály (White Tide)
Tartósság 2-3 hónap
Kollekció Blooming