DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Gyümölcsös

CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - ÉDES GREPFRUIT ILLAT, 80 ML

6 705 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Chando pálcás illatosító tetszetős masnival díszítve, amely kiemeli az illatosító egyediségét. Egy kedves apróság, amely tökéletes ajándék bárki számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó, amely kiválóan illik például a kisebb helyiségek, például a fürdőszoba, a mellékhelyiség vagy a dolgozószoba illatosítására.Édes grepfruit illat: - egy lédús, gyümölcsös illat, amelyben a grepfruit, a narancs, a körte, a szilva és a sárgabarack zamatos jegyei kiemelik az édes karamell csábító aromáját.

Hogyan használni
CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - ÉDES GREPFRUIT ILLAT, 80 ML

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CEG901SG
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 80 ml
Gyártó Chando
Származási ország Kína
Illat karakter Gyümölcsös
Szín tiszta
Illatok Édes grepfruit (Sweet Grapefruit)
Tartósság 1-3 hónap
Kollekció Fantasy