DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Virág

CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FRISS GARDÉNIA ILLAT, 80 ML

6 705 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Chando pálcás illatosító tetszetős masnival díszítve, amely kiemeli az illatosító egyediségét. Egy kedves apróság, amely tökéletes ajándék bárki számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó, amely kiválóan illik például a kisebb helyiségek, például a fürdőszoba, a mellékhelyiség vagy a dolgozószoba illatosítására.Friss gardénia illat: egy kellemes illat, amelyben a gardénia, a jázmin és a tubarózsa jegyeit keverednek a szantálfa és a friss bergamott tónusaival.

Hogyan használni
CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FRISS GARDÉNIA ILLAT, 80 ML

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CEG901FG
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 80 ml
Gyártó Chando
Származási ország Kína
Illat karakter Virág
Szín tiszta
Illatok Friss gardénia (Fresh Gardenia)
Tartósság 1-3 hónap
Kollekció Fantasy