DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

GYERTYA ÜZENETTEL - SZÍV, VANÍLIA

4 540 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Puhaság és gyengédség... Az illat alapja a friss frézia és a jázmin aromájának keveredése, a szív illatában pedig a vanília, a cédrus, valamint a pézsma és ámbra provokáló összefonódása nyilvánul meg. Egy luxus ajándék szíve választottjának.
A gyertya fekete matt üvegcsomagolásban van, melyen piros szívmotívum található, vanília illattal.

Hogyan használni
GYERTYA ÜZENETTEL - SZÍV, VANÍLIA

Legyen eredeti és hagyjon szeretteinek egy finom illatú személyes üzenetet! A csomagolás egy fehér ceruzát tartalmaz, amelyel a gyertyára szabadon írhat vagy rajzolhat, így örömet szerezhet és kellemes napot kívánhat szeretteinek vagy valakinek a környzetében. Az illat hat a legintenzívebben az érzelmeinkre, ezért fejezze ki szeretetét az illat segítségével. A ceruza vízzel mosható, így szabadon változhatja vagy átírhatja az üzeneteket. A kreativitásnak nincsenek határai. A gyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód MESSCANVA
Típus Gyertyák
Illatok Vanília
Súly 140 g
Gyártó La Bougie Ardoise
Szín fekete
Származási ország Franciaország
Illat karakter Édes