DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

GYERTYA ÜZENETTEL - FEKETE, FÜGEFA

4 540 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Ez az időtálló illat a zöld füge, a pelargónia és a melengető pézsma egyedi jegyeinek összefonódása a szantálfa varázslatos aromájával. Egy különleges illat és végtelen tér üzeneteinek megfogalmazására.
A gyertya fekete matt üvegcsomagolásban van, fügefa illata.

Részletesebben a termékről
GYERTYA ÜZENETTEL - FEKETE, FÜGEFA

Legyen eredeti és hagyjon szeretteinek egy finom illatú személyes üzenetet! A csomagolás egy fehér ceruzát tartalmaz, amelyel a gyertyára szabadon írhat vagy rajzolhat, így örömet szerezhet és kellemes napot kívánhat szeretteinek vagy valakinek a környzetében. Az illat hat a legintenzívebben az érzelmeinkre, ezért fejezze ki szeretetét az illat segítségével. A ceruza vízzel mosható, így szabadon változhatja vagy átírhatja az üzeneteket. A kreativitásnak nincsenek határai. A gyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód MESSCANFT
Típus Gyertyák
Illatok Fügefa
Súly 140 g
Szín fekete
Származási ország Franciaország
Gyártó La Bougie Ardoise
Illat karakter Fa, fűszeres