DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Gyémánt - katalitikus lámpa Lampe Berger, átlátszó

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A francia Lampe Berger Gyémánt katalítikus lámpája lakkozott átlátszó üvegből van gyártva, mely gyémánt alakú domborművel díszített - Art Deco művészeti stílus által inspirált. Az egész lámpa ikonikus divatos formája maszkulin szögletes alakú domborművel van díszítve, mely szögletes ezüst védőburokkal van hangsúlyozva. A csomaglás része a pamutkanócos égő, a lámpa fedele és védőburkolat.A lámpa térfogata 345 ml, magassága 14,5 cm.

Részletesebben a termékről
Gyémánt - katalitikus lámpa Lampe Berger, átlátszó

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el.Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval.3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4472
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 345 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Származási ország Franciaország