Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE SOFT TOUCH - SZÜRKE

21 480,00 Ft
elfogyott

- kapszulás illatgép
- méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz)
- elemekre, USB töltés
- biztonságos
- 2 éves garancia
- 30-40m-es teret illatosít2 
- 2 program (gazdaságos, intenzív)


-egy kapszula ingyen (illat MALDÍV SZELLŐ)

Termék jellemzése

Kód JGEOR008SA
Típus Aroma készülékek
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Szín SZÜRKE
Származási ország Olaszország
Fedettség 30 - 50 m²
Terméktípus Lakásillatosítók

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE SOFT TOUCH - SZÜRKE

GEORGE egy teljesen új aroma készülék otthoni használatra vagy irodába. És miben különbözik a többitől? Különösen egyedi innovatív dizájnjával, merész színeivel és eredeti formájával! 

Abszolút újdonság elegáns és puha ruházata. Sportos megjelenését alátámasztják a szálcsiszolt acélból levő elemek és megkülönböztetik a teljesen új színek. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem fog tudni ellenállni… 

Olyan speciális illatos kapszulát használ, amelyek tiszta illóolajokból készültek és tetszés szerint lehet őket kombinálni, módosíthatók és újra felhasználhatók! Felejtse el az unalmas és feltűnésmentes diffúzorokat és légfrissítőket! Szüksége van a beltér újjáélesztésére, nem csak a színekkel, formákkal, hanem egy csodálatos illattal is? Akkor George lesz a legjobb barátja. Hogyan is működik GEORGE? "Aroma készülék" alatt sokan egy összetett eszközt értenek és hogy meg kell tanulni egy új típusú kezelési módot. Ez George-ra nem érvényes. Minden, amit a működéséhez tennie kell, csak az, hogy válasszon ki egy illatot, tegye be az illatkapszulát a figura belsejébe és nyomja meg az ON gombot! Továbbá lehet választani két alapvető funkcionális módból és beállítani az illatosítás idejét is, tehát azt az időt, amikor a figura működni fog és terjeszti az illatot és hogy mikor lesz kikapcsolva. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásukban, házukban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltogatják az illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik őket. GEORGE mindezt lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.