DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE SOFT TOUCH - FEKETE

25 230 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

- kapszulás illatgép - méretei: 21,5 x 19 cm (m x sz) - elemekre, USB töltés - biztonságos - 2 éves garancia - 30-40m-es teret illatosít2 - 2 program (ekonomikus, intenzív)

-egy kapszula ingyen (vůně Maldív szél)

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék GEORGE SOFT TOUCH - FEKETE

GEORGE egy teljesen új aroma készülék otthoni használatra vagy irodába. És miben különbözik a többitől? Különösen egyedi innovatív dizájnal, merész színekkel és eredeti formával! 

Az elegáng és lágy ruházata. Sportos megjelenést alátámasszák elemek szálcsiszolt acélból és mekülönböztetik teljesen új színek. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem tud ellenállni… 

Olyan speciális illatos kapszulát használ, amelyek tiszta illóolajokból készültek és lehet őket tetszás szerint kombinálni, a módosított és újra felhasználhatók! Felejtse el az unalmas és nem feltűnő diffúzorokat és légfrissítőket. Szüksége van újjáéleszteni a beltért, nem csak a színekkel, formákkal, hanem egy csodálatos illattal is? Aztán George a legjobb barátja lesz. Hogyan GEORGE működik? "Aroma készülék" alatt sokan egy összetett eszközre gondolnak és hogy meg kell tanulni dolgozni vezérlés más típusával. Ez nem érvényes George-ra. Minden, ami a működéséhez szükséges tennie, hogy válasszon ki egy illatot,betenni a kapszulát illattal báb belsejébe és megnyomja az ON gombot. Továbbá lehet választani két alapvető funkcionális módból és beállítaniaz illatosítás idejét,teht az időt, amikor a báb működni fog és terjeszti illatot és mikor lesz kikapcsolva. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásban, házban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltanak illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik Őket.. Mindezt GEORGE lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.

Termék jellemzése

Kód JGEOR009SA
Típus Aroma készülékek
Szín fekete
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Származási ország Olaszország
Fedettség 30 - 50 m²