DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

ELBŰVÖLŐ SZANTÁLFA – KATALITKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ML – LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Az Elbűvölő szantálfa illat elhozza otthonába a Kelet titokzatos világát. A szantálfa lágyan és érzékien édes fás tónusai gyengéden melengető és nyugtató légkört teremtenek.

Részletesebben a termékről
ELBŰVÖLŐ SZANTÁLFA – KATALITKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ML – LAMPE BERGER

Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol).Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások.Összes komponens, amelyből készülnek LAMPE BERGERt parfümök, nagyon szigorú belső előírásoknak esnek alá, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket igényel az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és IFRA (Inernational Fragrance Association).Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 115349
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Utántöltők
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Illatok ELBŰVÖLŐ SZANTÁLFA
Származási ország Franciaország