DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

CHANDO mini porcelán illatosító - "BOYFRIEND", FEHÉR DAGÁLY illat

7 840 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy gondtalanul jókedvű "társ" mini porcelán illatosító formájában, aki egy felejthetetlen utazásra csábítja Önt a nyugalom tengerén és megnyugtatja elméjét a tiszta tengeri illat varázsával, amely a gyümölcsök és a virágok lágy érintésével van fűszerezve. Egy elbűvölő illatosítóról van szó a Blooming termékcsaládból, amely 40 ml kiszerelésű Fehér dagály utántöltő illatot tartalmaz.
Az illatosító magassága 7,3 cm, szélessége 8,8 cm.

Részletesebben a termékről
CHANDO mini porcelán illatosító - "BOYFRIEND", FEHÉR DAGÁLY illat

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan a mellékelt tölcsér segítségével öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

Termék jellemzése

Kód CEG703WE
Illat karakter Friss, citrus
Térfogat 40 ml
Gyártó Chando
Szín kék
Tartósság 2-3 hónap
Származási ország Kína
Kollekció Blooming
Típus Porcelán illatosító
Fedettség cca 10 m²