DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

CHANDO mini porcelán illatosító ajándékszett, 3x40 ml

21 570 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Blooming mini porcelán illatosító termékcsalád 3 tagú ajándékszettje, amely tartalmazza a "Boyfriend", a "Girlfriend" és a "Good Friend" illatosítókat.
Boyfriend - Egy gondtalanul jókedvű "társ" mini porcelán illatosító formájában, aki egy felejthetetlen utazásra csábítja Önt a nyugalom tengerén és megnyugtatja elméjét a tiszta tengeri illat varázsával, amely a gyümölcsök és a virágok lágy érintésével van fűszerezve.
Girlfriend - Szőjön édes álmot "kedvesével" porcelán mini illatosító formájában és kényeztesse lelkét a nyugalom tengerében a frézia, a szegfű, a lilom, a bazsarózsa és a gyöngyvirág felejthetetlenül virágos illatjegyeinek keveredésével.
Good Friend - Magabiztos, de egyben szerény „jó barát“, aki a citrusok és a zöld tea illatával serkenti és pozitívan hangolja az emberi elmét.

A csomagolás része három darab 40 ml-es illatosító utántöltő.

Részletesebben a termékről
CHANDO mini porcelán illatosító ajándékszett, 3x40 ml

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan a mellékelt tölcsér segítségével öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

Termék jellemzése

Kód CEG706C1
Típus Porcelán illatosító
Térfogat 40 ml
Gyártó Chando
Illatok Fehér dagály, Éjféli kristály, Citrom és zöld tea
Tartósság 2-3 hónap
Származási ország Kína
Kollekció Blooming
Fedettség cca 10 m²