DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti Decor Wood pálcás illatosító - FUOCO illat, 1000 ml

31 710 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy varázslatosan orientális illat, amelyben a citrusfélék kivételesen lédús illatkompozíciója nyilvánul meg. Ez az illat kiválóan illak például a nappali illatosítására.

Részletesebben a termékről
Culti Decor Wood pálcás illatosító - FUOCO illat, 1000 ml

Egy stílusos és vonzó termékcsalád a neves CULTI MILANO márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A kecses formák és az ízléses alakú üvegek a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E kiváló pálcás illatosító termékeket mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. Az illatosító elegáns formatervezését kiemeli a sötét fából készült kupak és a jacquard mintás textil címke is a híres Culti márkanévvel. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes luxusillatok tartoznak, amelyek elbűvölő illatukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába.

Termék jellemzése

Kód CDDWFUO1000
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 1000 ml
Gyártó culti
Illatok Fuoco
Tartósság 9-12 hónap
Származási ország Olaszország
Kollekció Decor
Fedettség 30 - 50 m²