DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Millefiori ZONA pálcás illatosító - Spa&Massage Thai, 250 ml

11 350 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy egyedi illat, amely a luxus fürdők légkörére emlékeztet, ahol egyaránt kikapcsolhatja tetstét és lelkét is. A Spa&Masage Thai pálcás illatosító a Millefiori Milano márka ZONA luxus termékcsaládjának a tagja. Citrusos jellegű aromájával a kámfor és az eukaliptusz tónusait egyesíti egy felejthetetlen illatba. Próbálja ki Ön is a töléletes nyugalom és pihenés légkörét e kiváló lakásillatosító segítségével.

Részletesebben a termékről
Millefiori ZONA pálcás illatosító - Spa&Massage Thai, 250 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 41DDSM
Típus Pálcás illatosító
Illatok Spa&Massage Thai
Térfogat 250 ml
Kollekció Zona
Gyártó Millefiori Milano
Tartósság 6-9 hónap
Illat karakter Friss, citrus
Szín tiszta
Származási ország Olaszország
Fedettség 20 - 30 m²