DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

Millefiori ZONA pálcás illatosító - Aria Mediterranea, 250 ml

13 625 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A Millefiori Milano márka Zona termékcsaládjának új frissítő illata, az Aria Mediterranea (Mediterrán illat), amelynek köszönhetően a borús napok alatt is kellemesen nyári, mediterrán hangulatot teremthet otthonában. Térjen vissza e lenyűgöző illat segítségével a tengerpartra és emlékezzen vissza a meleg nyári napokra, a hullámok kellemesen kényeztető hangjára és a friss tengeri szellő simogatására.

Hogyan használni
Millefiori ZONA pálcás illatosító - Aria Mediterranea, 250 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 41DDAM
Típus Pálcás illatosító
Illatok Aria Mediterranea
Térfogat 250 ml
Kollekció Zona
Gyártó Millefiori Milano
Tartósság 6-9 hónap
Illat karakter Friss, citrus
Származási ország Olaszország
Fedettség 20 - 30 m²