Culti

CULTI WELCOME AROMA DIFFÚZOR - AQQUA, 990 ml

24 260 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Az Aqqua pálcás illatosító kifejezetten a pozitív energia kirobbanó intenzitását jelképezi. Egy friss és intenzív illat, amely a szabadság érzését kelti - pont ilyen a citrusok, a fűszerek, a gyógynövények és a borostyán csábító jegyeinek keveredése az aromatikus fás tónusokkal. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a Welcome termékcsaládból, amely kiválóan illik például a fürdőszobába vagy az előszobába is.
A Welcome termékcsalád formatervezése a Culti Stile termékek ikonikus jellegét tükrözi, modern kinézet és praktikus felhasznállás átlátszó PET üvegben. Az illatosítóhoz tartozó rattán pálcikák a csomagolás részét képezik.

Termék jellemzése

Kód CWDAQQ1000
Típus Pálcás illatosító
Térfogat (ml) 990 ml
Termékcsalád Welcome
Gyártó culti
Tartósság 4-6 hónap
Illattípus Fa, fűszeres
Származási ország Olaszország
Illatok Aqqua
Fedettség 30 - 50 m²
Terméktípus Lakásillatosítók

Részletesebben a termékről
CULTI WELCOME AROMA DIFFÚZOR - AQQUA, 990 ml

Az egyedi Welcome kollekció fürdőszobákba alkalmas illattermékek teljes készletét kínálja - folyékony szappan, kézkrém és különböző illatokkal rendelkező Culti Milano diffúzorok. A Welcome kollekció dizájnja a Culti Stile ikonikus jellegét tükrözi, modern és praktikus átlátszó PET üvegben. Ennek szerepe a teljes biztonság megtartása, a diffúzor összetörésének megelőzése. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.