DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti WELCOME pálcás illatosító - ODEROSAE illat, 500 ml

17 160 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Culti márka új virágos illata, amelyben a rózsa, a szőlő és a vetiver egyedülálló tónusai keverednek, ezzel egy felejthetetlen illatkompozíciót kialakítva.
Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a Welcome termékcsaládból, amely kiválóan illik például a fürdőszobába vagy az előszobába is.
A Welcome termékcsalád formatervezése a Culti Stile termékek ikonikus jellegét tükrözi, modern kinézet és praktikus felhasznállás átlátszó PET üvegben. Az illatosítóhoz tartozó rattan pálcikák a csomagolás részét képezik.

Részletesebben a termékről
Culti WELCOME pálcás illatosító - ODEROSAE illat, 500 ml

A stílusos Welcome termékcsalád termékeinek használata kifejezetten ajánlott a fürdőszobákban, mivel főként erre a célra lettek megalkotva. A termékcsalád teljes választékot kínál a fürdőszobák számára - folyékony szappan, kézkrém és diffúzor formájában - amelyek különböző illatokban kaphatóak. A Welcome termékcslád a népszerű Culti Stile diffúzorok ikonikus megjelenését tükrözi, egy modern és praktikus átlátszó PET palackban. Kifejezetten azért lettek így megtervezve, hogy termékcsalád termékei ellenállóbb csomagolás kapjanak és használatuk biztonságosabb legyen a fürdőszobákban.

Termék jellemzése

Kód CWDODE500
Típus Pálcás illatosító
Kollekció Welcome
Tartósság 2-4 hónap
Származási ország Olaszország
Gyártó culti
Illat karakter Virág
Térfogat 500 ml
Illatok Oderosae
Fedettség 30 - 40 m²