DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti WELCOME pálcás illatosító - ARAMARA illat, 500 ml

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Aramara - a Culti márka egyik legkiválóbb illata, egy friss, citrusos illatról van szó, amely a vásárlóink körében a legkedveltebb pálcás lakásillatosító az említett márkától.
Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a Welcome termékcsaládból, amely kiválóan illik például a fürdőszobába vagy az előszobába is.
A Welcome termékcsalád formatervezése a Culti Stile termékek ikonikus jellegét tükrözi, modern kinézet és praktikus felhasznállás átlátszó PET üvegben. Az illatosítóhoz tartozó rattan pálcikák a csomagolás részét képezik.

Részletesebben a termékről
Culti WELCOME pálcás illatosító - ARAMARA illat, 500 ml

Az egyedi Welcome termékcsalád termékeit kifejezetten a fürdőszobákban való használatra tervezték, mivel a termékek csomagolása praktikus PET üveg. A termékcsalád a következő termékeket tartalmazza: folyékony szappan, kézkrém és a legkedveltebb illatokkal rendelkező Culti Milano lakásillatosítók. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CWDARA500
Típus Pálcás illatosító
Kollekció Welcome
Tartósság 2-4 hónap
Származási ország Olaszország
Gyártó culti
Illat karakter Friss, citrus
Térfogat 500 ml
Illatok Aramara
Fedettség 30 - 40 m²