DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti Black Label pálcás illatosító - L´oudness illat, 500 ml

25 630 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy fényűző lakásillatosító termék, amely kiválóan illik a nappaliba, a hálószobába vagy például a folyosóra. A Culti márka felejthetetlen fás illatáról van szó, amely a bergamott és a tömjén aromájának a keveréke.

Részletesebben a termékről
Culti Black Label pálcás illatosító - L´oudness illat, 500 ml

Egy stílusos és vonzó termékcsalád a neves CULTI MILANO márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A kecses formák és az ízléses alakú üvegek a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E kiváló pálcás illatosító termékeket mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. Az illatosító elegáns formatervezését kiemeli a sötét fából készült kupak és a jacquard mintás textil címke is a híres Culti márkanévvel. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes luxusillatok tartoznak, amelyek elbűvölő illatukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába.

Termék jellemzése

Kód CDDBLOU500
Típus Pálcás illatosító
Illatok L 'oudness
Térfogat 500 ml
Kollekció Black Label
Gyártó culti
Tartósság 6-9 hónap
Illat karakter Fa, fűszeres
Szín fekete
Származási ország Olaszország
Fedettség 30 - 40 m²