Culti

CULTI COLOURS aroma diffúzor ZÖLD 500 ML - TESSUTO

23 860,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Tessuto - egy illat, amely biztosan elvarázsolja Önt is, mivel olyan tiszta, mint a frissen mosott ruhanemű és könnyű, mint a selyem. Egyedülálló pálcás lakásillatosítóról van szó, amely ékes dísztárgy lesz az Ön otthonában is.
A Colours termékcsalád a Culti márka Stile termékeinek legnépszerűbb pálcás illatosítóit mutatja be különböző színes változatokban. Bármely színt választja is, mindegyik kiválóan illik majd otthonába vagy akár irodájába.

Termék jellemzése

Kód CGDTES00
Típus Pálcás illatosító
Térfogat (ml) 500 ml
Termékcsalád Colours
Gyártó culti
Tartósság 2-4 hónap
Illattípus Virág
Szín zöld
Származási ország Olaszország
Illatok Tessuto
Fedettség 30 - 40 m²
Terméktípus Lakásillatosítók

Részletesebben a termékről
CULTI COLOURS aroma diffúzor ZÖLD 500 ML - TESSUTO

A Colours egy vidám és egyben stílusos termékcsalád a Culti Milano márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ízléses üveg és a kecses formák a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E termékeket mindenki megcsodálja, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. A csomagolás rattán pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes illatok tartoznak, amelyek elbűvölő aromájukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.