DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Millefiori ZONA pálcás illatosító - Spa&Massage Thai, 100 ml

7 940 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy egyedi illat, amely a luxus fürdők légkörére emlékeztet, ahol egyaránt kikapcsolhatja tetstét és lelkét is. A Spa&Masage Thai pálcás illatosító a Millefiori Milano márka ZONA luxus termékcsaládjának a tagja. Citrusos jellegű aromájával a kámfor és az eukaliptusz tónusait egyesíti egy felejthetetlen illatba. Próbálja ki Ön is a töléletes nyugalom és pihenés légkörét e kiváló lakásillatosító segítségével.

Részletesebben a termékről
Millefiori ZONA pálcás illatosító - Spa&Massage Thai, 100 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 41MDSM
Illat karakter Friss, citrus
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 100 ml
Gyártó Millefiori Milano
Illatok Spa&Massage Thai
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Olaszország
Kollekció Zona
Fedettség 10 - 20 m²