DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Zöld álom, 100 ml

6 595 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Via Brera termékcsalád Milánó város egyik lengevezetesebb és legstílusosabb utcájáról kapta a nevét. Ha szeretne otthonában is hasonlóan stílusos hangulatot teremteni, akkor nem hiányozhat nappalijából e divatos lakásillatosító termékcsalád egyik tagja sem.
A lucfenyő, a borókafenyő és a ciprus jegyeinek harmonikus keveréke, amely a lágyabb szantálfa aromájával van megkoronázva. Az illatot a friss zöld tónusok jellemzik, ezért kapta a Zöld álom (Green Raverie) nevet.

Részletesebben a termékről
Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Zöld álom, 100 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 44MDGR
Típus Pálcás illatosító
Illatok Zöld álom
Térfogat 100 ml
Kollekció Via Brera
Gyártó Millefiori Milano
Illat karakter Friss, citrus
Származási ország Olaszország
Fedettség 10 - 20 m²